Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κλέλια Πανταζή αποκαλύπτει το φύλο του τρίτου της παιδιού

Η αγαπημένη αθλήτρια Κλέλια Πανταζή είναι έγκυος για τρίτη φορά. Μαζί με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δυο όμορφα αγοράκια.

Το φύλο του μωρού που περιμένει με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο αποκάλυψε η αθλήτρια Κλέλια Πανταζή μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega Καλημέρα.

Η αγαπημένη αθλήτρια είναι έγκυος για τρίτη φορά και μαζί με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δυο όμορφα αγοράκια. Όπως μας ενημέρωσε η ίδια το παιδάκι που κυοφορεί είναι επίσης αγόρι!

«Τώρα πλέον το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αποκτήσουμε τρίτο μωράκι. Στην αρχή ήμασταν σοκαρισμένοι. Θα χωράμε στο σπίτι, θα χωράμε στο αυτοκίνητο; Θα προλαβαίνουμε; Τα πρακτικά ζητήματα. Είναι ευλογία. Πάντα ήθελα οικογένεια και παιδιά. Μικρή έλεγα ότι θα έχω δύο κόρες, τελικά ήρθαν δυο γιοι», δήλωσε η ίδια.

«Ο άντρας μου μού λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα. Ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι είμαι έγκυος ξανά την ημέρα γενεθλίων του μεγάλου γιου μας. Στην τρίτη εγκυμοσύνη ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να του ανακοινώνω την πρώτη, ήταν πολύ χαρούμενος», πρόσθεσε.

«Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα μία αποκόλληση και εκεί κατάλαβα πόσο θέλω και το τρίτο παιδί. Δεν ζυγίζομαι καθόλου, το βλέπω από τα ρούχα μου, έχω βάλει τα λιγότερα κιλά σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ο άντρας μου είναι υπέροχος και αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί. Εάν μπορούσε και να θηλάσει, θα το έκανε», τόνισε τέλος η Κλέλια Πανταζή.

Σημειώνεται ότι αυτή τη φορά δεν είναι έγκυος και η αδελφή της, Άννυ Πανταζή η οποία έχει δηλώσει πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της μητρότητας.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!