Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρόταση γάμου στο μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή – «Θα τον πάρεις;»

Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως βιώνει τον απόλυτο έρωτα, το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και με δύο θαμώνες του μαγαζιού που εμφανίζεται αφού έγινε πρόταση γάμου. Βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok δείχνει έναν νεαρό άνδρα να γονατίζει μπροστά σε όλους και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, δίνοντάς της το μονόπετρο.

«Θα τον πάρεις;», ακούγεται να ρωτά η Δέσποινα Βανδή, με το εν λόγω ζευγάρι να αντιδρά χαμογελώντας και ανταλλάσσοντας μια τρυφερή αγκαλιά.

Προφανώς και η τραγουδίστρια γνώριζε από πριν την πρόθεση του συγκεκριμένου ανθρώπου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και μάλιστα η ίδια ήταν…στο κόλπο.

Η πρόταση που επέλεξε να κάνει ο θαμώνας του μαγαζιού στην καλή του ήταν ιδιαίτερη και ρομαντική και σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και στους δυο.

Εν τω μεταξύ, όταν ακούσαμε για πρόταση γάμου στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή όλοι φανταστήκαμε διαφορετικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι…

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το ζευγάρι Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να επισφραγίσουν τη δυνατή τους αγάπη.

@maria__mlnk Αλλο ενα βιδεο που θα το δειτε απο ολες τις μεριες♥️ #mpesforyou #fypシ゚viral #fyp #greece #enastronathens #enastron #despoinavandi #melisses ♬ πρωτότυπος ήχος – maria__mlnk

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!