Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» – Σοκαριστικές φωτογραφίες

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου διατηρεί ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media. Έτσι, θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έθεσαν οι ακόλουθοί της. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από διαδικτυακούς φίλους της που ενδιαφέρονταν αν ήταν καλά, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος ήταν ότι χρειάστηκε να ακολουθήσει μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της και να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της.

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο Instagram story η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

Σοκαριστική φωτογραφία

Σε δεύτερο story ανήρτησε μία φωτογραφία και εξήγησε: «Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους 12 μήνες είμαι έτσι είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε…».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!