Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Περικλής Κονδυλάτος: Με έχουν απαγάγει εξωγήινοι

Την εμπειρία του για την επαφή που είχε με εξωγήινους ανέφερε ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος σε συνέντευξή του. «Υπάρχουν εξωγήινοι, κάποια στιγμή με απήγαγαν και έγινα αντικείμενο κοροϊδίας. Είναι πέρα για πέρα αληθές, επιθεωρούν τον πλανήτη Γη για χιλιάδες χρόνια, προσπαθούν να αναβαθμίσουν το DNA των ανθρώπων, γιατί γερνάμε και πεθαίνουμε, είμαστε το μόνο ον στο σύμπαν που έχουμε αυτό το πρόβλημα».

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων, η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» πήρε το λόγο και είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Κι εγώ έχω δει αυτό το UFO με τον Τσαλίκη, σε καταλαβαίνω απόλυτα και δεν με νοιάζει τι θα πουν, εγώ το είδα με τα ματάκια μου».

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Ελένη Χατζίδου είχε μιλήσει και πάλι για τον εξωγήινο που υποστηρίζει ότι είδε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. Η αποκάλυψη ήρθε με αφορμή την είδηση ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 500 αναφορές στρατιωτών για UFO. «Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Τσαλίκη στο αυτοκίνητο, είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος» είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 6/4

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!