Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ με την Κατερίνα Πλουμιδάκη: Η Ελληνίδα συγγραφέας είδε τα χείλη της να «σαπίζουν» μετά από πλαστική επέμβαση (Σκληρές Εικόνες)

Η ελληνίδα συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη υποβληθει σε μια αποτυχημένη επέμβαση στα χείλη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο protothema.gr και του Θάνου Μακρογαμβράκη από τότε και μέχρι σήμερα η Κατερίνα Πλουμιδάκη προσπαθεί από την μια να διορθώσει ό,τι μπορεί από την σημερινή μη φυσιολογική της εικόνα και από την άλλη αναμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί μέσα από μια σειρά νομικών διαδικασιών που έχει ήδη ξεκινήσει με τους δικηγόρους της στην Αμερική.

«Έχω ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες μου και έχω βρει όλη την δύναμη που χρειάζεται ώστε να παλέψω για όσα έχασα κι είμαι σε θέση, μετά από τόσα δάκρυα και αυτοκτονικές τάσεις, να το κάνω» εξομολογείται η Ελληνίδα συγγραφέας.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Πλουμιδάκη ήταν τον Νοέμβριο του 2020 όταν σε μια μονοήμερη εκδρομή που είχε πάει με τον σύζυγο της, με τον οποίο μένουν μόνιμα στο Χιούστον, γνωρίστηκε εντελώς τυχαία με τον Έλληνα γιατρό, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Φλόριντα.

«Είμαι με τον άνδρα μου σε μονοήμερη εκδρομή το 2020, στο Βέιλ στο Κολοράντο, για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε εποχή Covid. Εκεί που περπατούσαμε στο δρόμο και μιλούσαμε ελληνικά μας πιάνει την κουβέντα κάποιος και μας συστήνεται ως Έλληνας πλαστικός χειρουργός. Με κοιτούσε έντονα και μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς να του έχω δώσει κανένα δικαίωμα με ρωτάει “Τι έχεις κάνει στα χείλη σου;” Η αλήθεια είναι πως πριν 30 χρόνια είχα κάνει μια ένεση κολλαγόνου. Είχα λεπτά χείλη και ήθελα λίγο να τα αυξήσω, τίποτα υπερβολικό» εξιστορεί η Κατερίνα Πλουμιδάκη που είναι γνωστή και για την συγγενική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς ο πατέρας της Χαράλαμπος Πλουμιδάκης ήταν πρώτος ξάδελφος με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, από την πλευρά της μητέρα του Σταυρούλας και ανιψιός του Ελευθέριου Βενιζέλου.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά γιατί η μύτη μου έχει μετατοπιστεί από το κέντρο του προσώπου και τα ιγμόρεια μου έχουν διογκωθεί. Δεν επιτρέπεται να εκτεθώ στον ήλιο, δεν επιτρέπεται να βγω έξω αν έχει πολύ κρύο γιατί δεν έχω καλή αιμάτωση. Δεν επιτρέπεται να τρέξω ή να κάνω οποιοδήποτε άθλημα, κολύμπι στη θάλασσα, δεν μπορώ να φάω κανονικά, δεν μπορώ να γελάσω, χαμογελάσω, κλάψω, χασμουρηθώ, εκφραστώ έντονα, τραγουδήσω, φιλήσω. Επειδή δεν έχω πια σφιγκτήρα στόματος καθώς μου τον έκοψε ο γιατρός στο χειρουργείο, πίνω μόνο μέσα από καλαμάκι» τονίζει η Κατερίνα Πλουμιδάκη στο protothema.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!