Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο… survivor που μεγάλωσε μέσα στα γυμναστήρια ήταν ήρεμο παιδάκι, και η ζωή του άλλαξε όταν έχασε τη λατρευτή γιαγιά του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 1989 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Σίφνο και την Καρδίτσα. Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο, θρυλικό «Survivor».

Σαν παιδάκι ήταν ήρεμο και καλός μαθητής. Ουσιαστικά μεγάλωσε μέσα στα γυμναστήρια. Ο ίδιος από μικρή ηλικία είχε εντάξει στη ζωή του τη γυμναστική και συγκεκριμένα το body building. Το έναυσμα για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα ήταν η οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του Γιάννης και η αδερφή του Μαριάννα είναι πρωταθλητές στο body building. Το 2020 έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, τη λατρευτή του γιαγιά, η οποία και τον είχε μεγαλώσει.

 

Ο ίδιος είχε γράψει στα social: «Εκτός από γιαγιά που με μεγάλωσες, ήσουν και η καλύτερή μου φίλη! Σ’ αγαπώ πολύ, Barbara! Καλό ταξίδι». Βέβαια, ιδιαίτερη αδυναμία τρέφει και για τη μητέρα του, η οποία τον στηρίζει σε όλα του τα βήματα. Η κυρία Αλίκη, με αφορμή την παρουσία του στο ριάλιτι, είχε αποκαλύψει για το γιο της: «Σαν μαμά του θα πω ότι είναι το καλό παιδί. Αυτό που είδατε στην οθόνη, δεν έχει κάτι περισσότερο ή λιγότερο, έτσι πιστεύω. Το μεγαλύτερό του προτέρημα είναι η τιμιότητα, είναι τίμιος και δίκαιος, και ελάττωμα δεν ξέρω να το πω, δυσκολεύεται να πιστέψει αμέσως, θέλει να το ψάξει, όχι καχύποπτος. Γκρινιάρης μπορεί να είναι στο φαγητό ή σε μια αναμονή, να το θέλει τώρα, εκεί είναι γκρινιάρης. Δεν μου λέει όλα τα μυστικά του».

Δημοσιεύθηκε στην Ontime του Σαββατοκύριακου την 1η Απριλίου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!