Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς»

Με αφορμή την ανανέωση συμβολαίου με την Heaven, για τους επόμενους τρεις δίσκους της, η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο την Παρασκευή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, την σχέση με τις κόρες της, το δυστύχημα στα Τέμπη καθώς και

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όχι, δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες! Όχι, ναι! Ναι, όχι! Όχι, μάλλον θα πω ναι. Μια χαρά με πλησιάζουν! Αυτοί που πρέπει να με πλησιάσουν, με πλησιάζουν. Η σχέση με τις κόρες μου είναι απολύτως ισορροπημένη κατά 99% και αφήνω 1% γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά συγκρουόμαστε. Σαν μητέρα, όμως, είμαι και τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα μιας και είναι πάρα πολύ καλά τα παιδιά μου».

«Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι τόσο θλιβερό, τόσο θλιβερό. Πραγματικά από τα πιο τραγικά γεγονότα που θυμάμαι να βίωσε ο τόπος μας».

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για όλους τους τίτλους! Δηλαδή αυτό, εκείνο, το άλλο και τα λοιπά αλλά δεν με βρίσκω εκεί μέσα. Δεν με βλέπω καθόλου εκεί μέσα. Μια μεγάλη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία που έχω να κάνω ότι θέλω, όπως το θέλω και όπως το ονειρεύομαι χωρίς να με επηρεάζει κανείς γιατί, θα το πω σε μια πρόταση, δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς. Και να δέχομαι μετά και κριτική; Πω πω! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Το οικονομικό δεν θα ήταν καθόλου δέλεαρ γιατί, όταν δελεάζεσαι οικονομικά εκτός της δουλειάς σου, τότε νομίζω ότι δεν διαλέγεις τον σωστό δρόμο» πρόσθεσε, επίσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

«Έχω 99% ισορροπημένη σχέση με τις κόρες μου. Αλλά αφήνω αυτό το 1% γιατί άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά συγκρουόμεθα. Είμαι τυχερή σαν μητέρα, δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί τα παιδιά μου είναι πολύ καλά».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική. Μου αρέσει γιατί έχει vibes για να χορεύεις. Τώρα όσον αφορά τα λόγια και το ότι αναφέρεται απαξιωτικά στις γυναίκες ή στους άντρες, τότε θα πρέπει και εμείς να κυνηγιόμαστε γιατί έχουμε πει διάφορα στα τραγούδια μας.

Αν πάρεις τα λόγια και τους δώσεις ακριβή ανάλυση είμαστε χαμένοι από χέρι. Αν μεγαλώνεις τα παιδιά σου ωραία στο σπίτι, όλα είναι καλά. Θα συνεργαζόμουν εχθές με τράπερ», είπε για την τραπ μουσική η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!