Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ντύθηκε νυφούλα η ωραία Ιωάννα – Παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Δανιά στο δημαρχείο της Ραφήνας

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν χθες στο δημαρχείο της Ραφήνας. Αν και οι αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ανέφεραν ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιούνταν σήμερα, τελικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια παντρεύτηκε χθες στις 12.00 το μεσημέρι. Μία μέρα νωρίτερα, συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει δημόσια έξοδο όπου είχε αναφέρει ότι ο γάμος της θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς έχει ήδη μπει στο μήνα της για να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

«Θα παντρευτούμε με πολιτικό πολύ άμεσα. Για το θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω, γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό. Αλλά στη φάση αυτή, θα είναι πολιτικός» τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ο επιχειρηματίας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων. Μάλιστα λέγεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στο συγκεκριμένο κέντρο προκειμένου να εκπαιδεύσει την αγαπημένη σκυλίτσα της Βalloo.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 31/3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!