Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παντρεύτηκε, χώρισε, αλλά δεν το έμαθε κανείς – Όσα αποκάλυψε ο Πάνος Κιάμος για την προσωπική ζωή του

Ο Πάνος Κιάμος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cosmoradio 95,1», μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε από talent shows για τη θέση του κριτή, ενώ έκανε και μία σπάνια αναφορά στα προσωπικά του, μιλώντας για τον πρόσφατο χωρισμό του.

«Μου έχουν κάνει προτάσεις να συμμετέχω σε talent show, αλλά το απέρριψα. Όχι επειδή έχω κάποια αρνητική άποψη, αλλά γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Δεν νομίζω ότι είμαι καλός κριτής. Δεν μπορώ να πω πράγματα σε άλλους που δεν μπορώ να πω σε εμένα» είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής μίλησε πρώτη φορά και για την προσωπική του ζωή και για το χωρισμό του από τη Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη, λέγοντας: «Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα, αλλά δεν μάθατε κάτι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και ήθελα να απασχολώ τα ΜΜΕ μόνο μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Παρατηρώ καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους και όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα, γιατί θα σήμαινε ότι τα τραγούδια μου δεν θα είχαν επιτυχία».

Να σημειώσουμε ότι ο τραγουδιστής χώρισε έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου, από τον οποίο απέκτησε μία κόρη και δύο γιους.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 30/3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!