Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρης Ρώμας: Το απίθανο περιστατικό παραλία γυμνιστών – «Μαμά βλέπω το πο@λ! του»

Στην κάμερα της εκπομπής Ελένη μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του επιστροφή στην τηλεόραση μετά από δύο χρόνια απουσίας.

 

 

Ο ίδιος ανέφερε πως το κάνει μετά από πολλή σκέψη γιατί έχει μπει σε τελείως διαφορετική ρότα ενώ την ίδια στιγμή μίλησε για την θέση του δημάρχου του Χαλανδρίου που θέλει να διεκδικήσει.

Η ενασχόληση με την πολιτική και η προσωπική του ζωή

«Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Οι άνθρωποι έχουμε πολλαπλά ταλέντα. Θα μπορούσα να κάνω κι άλλα πράγματα και αντιμετωπίζομαι από τους συνάδελφους μου και τον κόσμο με απολυτό σεβασμό. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωσιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική» είπε αρχικά.

«Επειδή είναι παγίδα η αναγνωσιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σε υποχρεώνει να πάρεις μια ταμπέλα και να είσαι σε μια κομματική παράταξη» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Θέλει υπομονή. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου» είπε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

Το αστείο περιστατικό σε παραλία γυμνιστών

Μάλιστα, σε άλλο σημείο αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό, όταν είχε πάει σε παραλία γυμνιστών.

«Πήγα σε παραλία γυμνιστών και μου είπαν ότι είναι μόνο ξένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αναγνωρίσει κανείς και ξαφνικά, ενώ κοιμόμασταν στον ήλιο, ακούστηκε μια φωνή ‘μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα’» είπε αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!