Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”» – Μετά τον Μικρούτσικο αποκαλύψεις για την Αλίκη από τον Λιάνη

Μετά τις… πικάντικες αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη νεανική του σχέση με την Όλγα Τρέμη, σειρά πήρε ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος για τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αποκάλυψε ότι είχε κι ένα σύντομο ερωτικό δεσμό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία -όπως είπε- τον προκάλεσε να της πιάσει το στήθος. Ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε σε κάποια πολύ προσωπικά δεδομένα και μάλιστα για μια σταρ που δεν πλέον στη ζωή και η οποία ουδέποτε είχε αναφερθεί σε αυτή τη σχέση.

Μιλώντας λοιπόν ο Γιώργος Λιάνης για τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας ότι ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ. «Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και -σε μια περίοδο- ερωτική. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ “η Αιμιλία” και το πίστευα. Κάποια στιγμή με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο εγώ;” και της είχα απαντήσει: “Το στήθος σου”» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάνης. «Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει “πάρ’ το”. Και όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό θα έλεγα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στον κεραυνοβόλο έρωτα που έζησε με την Αιμιλία Υψηλάντη, την περίοδο μάλιστα που με τη σύζυγό του περίμεναν παιδί. «Ήταν καθοριστικός ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη. Ήρθε στη ζωή μου τελείως αναπάντεχα. Ήμουν στην πολυθρόνα του Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη, γιατί φοβόμουν μη μου πάρουν τη θέση μου. Δεν έφευγα από την εφημερίδα. Μόνο για μπάνιο με σαπούνι πήγαινα κάθε Παρασκευή στο σπίτι μου. Καθόμουν εκεί και μου λέει ένας φίλος “κατέβα κάτω να πάμε κάπου σε ένα κέντρο”. Του είπα “δεν θέλω να πάμε σε κέντρο, άμα θες να πάμε σε κάποιο θέατρο”. Πήγαμε στο θέατρο, είδαμε την Αιμιλία Υψηλάντη που ήταν τότε με ένα θίασο στη Θεσσαλονίκη και μετά δεν ξέρω πώς έγινε και γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί που περίμενε η γυναίκα μου. Τολμάω να το πω» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου, Τατιάνα, είναι εκπληκτικό πρόσωπο και έχει τελειώσει Γαλλική Φιλολογία. Έχω κάνει όμως τις… Κακός πατέρας, προσπαθώ να γίνω υπέροχος παππούς και νομίζω πως είμαι, αλλά αυτά τα λάθη αναγνωρίζονται μετά. Υπάρχει αυτό που ονομάζουμε, όμως, “παντοδυναμία του έρωτα”».

«Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Μου είπε η Αιμιλία “σε περιμένω στην Αθήνα, στην αρχή στο σπίτι μου και μετά θα νοικιάσεις σπίτι στην οδό Αθανασίας στο Παγκράτι” κι έτσι ξεκίνησα. Μείναμε μαζί τέσσερα χρόνια. Σήμερα είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάνης.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 28/3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!