Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Πασχαλίδης έγινε viral και ο λόγος είναι επικός! Η προσπάθεια να τραγουδήσει Φουρέιρα και τα γέλια

Σε πρόσφατο live του ο Πάνος Βλάχος προσκάλεσε τον Μίλτο Πασχαλίδη και του ζήτησε να ερμηνεύει το «Reggaeton» της Ελένης Φουρέιρα.

Την αρχή έκανε ο Πάνος Βλάχος ζητώντας από το κοινό του να κάνει ησυχία ώστε ο Μίλτος Πασχαλίδης να μπορέσει να τα τραγουδήσει μαζί του, με κάποια δυσκολία όμως.

Μετά τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες ήρθε και μια τρίτη, όπου κατάφερε να ψελλίσει κανά δυο στίχους, ωστόσο τα γέλια δεν άργησαν να έρθουν όταν ο Μίλτος Πασχαλίδης αναρωτήθηκε on stage «τι είναι το ρεγκετόν;».

To βίντεο έγινε viral στα social media και όχι άδικα με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

«Τι είναι το ρεγγετον; Έκλαψα», «Επόμενο σχήμα Πασχαλιδης Φουρειρα ΑΜΕΣΑ», «Πώς άλλαξε το τραγούδι από τον Μίλτο. Αυτό.!» είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση του βίντεο.

«Εγώ δεν γράφω όταν συμβαίνουν τα πράγματα, γράφω με την ανάμνηση τους. Οταν συμβαίνουν, θέλω να τα ζω. Γράφω μετά είτε με την ανάμνηση του πόνου είτε με την ανάμνηση της χαράς. Οταν διψάς πίνεις νερό, δεν γράφεις «διψάσαμε το μεσημέρι, μα το νερό γλυφό». Αυτό το γράφεις αργότερα με την ανάμνηση της δίψας. Η δίψα είναι ένα αίσθημα και όταν διψάς δεν γράφεις τραγούδια, θέλεις μόνο να πιεις νερό», έχει πει ο ίδιος αναφορικά με όλα όσα του δίνουν έμπνευση.

@lefkiospatsalis Crossover episode #fyp #fygreece #foureira #panosvlachos #miltospasxalidis ♬ original sound – Lefkios Patsalis

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!