Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαραγκόζη: «Σταμάτησα τις εμφανίσεις σε μεγάλα μαγαζιά από τότε που έκανα το παιδί. Αποφάσισα ότι δεν θέλω να το μεγαλώσει άλλη γυναίκα»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη κάθισε στον καναπέ της Κατερίνας Καινούργιου μιας και συμμετέχει στο J2US ως coach.

«Υπάρχει τεράστιο καλλιτεχνικό κενό μετά την απώλεια του Αντώνη Βαρδή.

Ήταν ένα κεφάλαιο μόνος του, είχε το δικό του χρώμα και ήταν και καλός τραγουδιστής» είπε για έναν από τους ανθρώπους που της χάραξαν πορεία και στη ζωή και στο τραγούδι.

Γιατί απείχε από τις πίστες;

«Σταμάτησα τις εμφανίσεις σε μεγάλα μαγαζιά από τότε που έκανα το παιδί. Αποφάσισα ότι δεν θέλω να το μεγαλώσει άλλη γυναίκα, ήταν δικός μου αυτός ο ρόλος.

Τραγουδούσα συγχρόνως αλλά έκανα επιλεκτικά πράγματα».

«Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν αιτία να πω ναι στο J2US. Είναι αυτό που όταν γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους αισθάνεσαι κάπως. Με τον Νίκο αισθάνθηκα πάρα πολύ οικεία, είπαμε κάποια πράγματα. Τον ένιωσα πολύ κοντά μου, είναι πολύ δοτικός άνθρωπος. Όταν μου έκανε την πρόταση βγήκα έξω από το κουτάκι μου, έχω κάποια κουτάκια που δεν βγαίνω εύκολα» είπε για τη συμμετοχή της στο σόου.

Με τον άντρα μου χώρισα μετά από 22 χρόνια. Έχουμε καλές σχέσεις, έχουμε ένα παιδί. Τα πάντα αλλάζουν. Ο γάμος θέλει δουλειά και από τους δύο» είπε.

Ξεχώρισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό διότι διαλέγει σωστά τραγούδια και παραδοσιακά.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα στη μουσική, δεν υπάρχουν εταιρείες, είμαστε οι μάνατζερ του εαυτού μας. Eμείς έπρεπε μόνο να τραγουδάμε.

Δεν ακούω καθόλου τραπ, δεν μου αρέσει στιχουργικά. Για μένα ο λόγος είναι το παν. Κάποτε η ποίηση γινόταν τραγούδι» σχολίασε.

Η εκπομπή της θύμισε και την πρόταση που είχε κάνει για τη Eurovision.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!