Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Βρήκα διέξοδο μέσα στην εκκλησία»

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το γνωστό μοντέλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, δεν είχε αποκαλύψει το πρόσωπο του αγαπημένου της και δεν είχε κάνει γνωστή καμία λεπτομέρεια για εκείνον.

Πέντε μήνες αργότερα, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Μαριπόζα στο YouTube, όπου και αποκάλυψε την επανασύνδεσή τους.

Το μοντέλο μίλησε και για τη στιγμή που στράφηκε στον Θεό: «Ανέκαθεν πήγαινα στην εκκλησία και πίστευα στον Χριστό. Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, εκεί που είχα χάσει λίγο το δρόμο μου, μου συνέβησαν κάποια πράγματα και βρήκα διέξοδο μέσα στην εκκλησία. Συγκεκριμένα, είναι ένα παρεκκλήσι κοντά στο σπίτι μου και άρχισα να πηγαίνω μόνη μου. Ένιωθα πολύ ωραία όσο βρισκόμουν εκεί και στη συνέχεια ξεκίνησα να επισκέπτομαι και άλλα μοναστήρια, να γνωρίζω ανθρώπους, ενώ έχω φιλοξενηθεί και σε κάποια από αυτά. Αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ και, δεύτερον, θεώρησα ότι λείπει αυτό από αρκετό κόσμο. Από τότε που ξεκίνησα να λιβανίζω και να το κάνω κάθε πρωί, άρχισε να το κάνει και άλλος κόσμος και αυτό με χαροποίησε. Ήθελα να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου» εξήγησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 27/3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!