Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Γιούλικας Σκαφιδά

Θύμα κλοπής έπεσε η αγαπημένη ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά. Το γεγονός το ανάφερε η ίδια η ηθοποιός μέσα από το Twitter αποκαλύπτοντας ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο. «Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι μου. Όχι μόνο γιατί το είχα αγοράσει με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κάποια χρόνια, ούτε γιατί ήταν το πρώτο μου αμάξι. Δεν ήταν ωραίο γιατί -υποτίθεται- ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία με κανόνες και όλα αυτά που συμβαίνουν άσχημα, σοβαρά, λιγότερο σοβαρά μου θυμίζουν ζούγκλα. Πρέπει να είσαι τυχερός. Να ανήκεις στους δυνατούς και να είσαι φίλος με όλους για να επιβιώσεις άραγε σήμερα;» έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά.

Το περιστατικό έρχεται δύο ημέρες αφότου η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για το «MilkyWay», το οποίο θα βρίσκεται στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του σημαντικότερου φεστιβάλ τηλεοπτικών σειρών στον κόσμο. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική παραγωγή που παρουσιάζεται ποτέ στο Series Mania που πραγματοποιείται στη Λιλ της Γαλλίας, 17 με 24 Μαρτίου. Στο φεστιβάλ έχουν ξεκινήσει τη σταδιοδρομία τους σειρές των μεγαλύτερων networks (Netflix, HBO Max, Disney+, BBC, Channel 4).

Το «MilkyWay», σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου, έχει ένα εντυπωσιακό καστ με ορισμένους από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς, αλλά και τολμηρές επιλογές για την τηλεοπτική σκηνή. Το «MilkyWay» το φθινόπωρο θα προβάλλεται στο Mega.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 23/3 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!