Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Σίσσυ Τουμάση: «Eίναι το χειρότερο για έναν γονιό, ζητώ συγγνώμη από τη μαμά μου»

Η Σίσσυ Τουμάση μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η ηθοποιός παρέδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίεργη παιδική και εφηβική της ηλικίας, την προσωπική της ζωή, την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα εκφράζοντας την επιθυμία να γίνει και η ίδια μανούλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Τουμάση εξομολογήθηκε πως «δεν θα ήθελα να με έχω παιδί γιατί ήμουν δύσκολο παιδί. Ήμουν ένα παιδί με κάτι μαλλιά κόκκινα, με πράσινα τζιβάκια και τρύπες. Πολύ περίεργο. Έχω κρύψει τις φωτογραφίες και δεν θέλω να τις βλέπω. Πέρασα λίγο έντονη εφηβεία και γενικώς ήμουν ένα παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής, που νομίζω ότι είναι το χειρότερο για έναν γονιό. Ζητώ συγγνώμη από τη μαμά μου που το έκανα αυτό».

«Το κομμάτι της οικογένειας με αφορά και θα ήθελα να γίνω μαμά. Αλλά να έχω ένα παιδί όχι σαν εμένα, κάτι άλλο πιο… ήσυχο».

«Δεν με ενοχλούν τα media σε σχέση με την προσωπική μου ζωή γιατί ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Τώρα, όμως, να επιβεβαιώσω την επιβεβαίωση που έχει επιβεβαιωθεί; Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά» πρόσθεσε, ακόμα, η Σίσσυ Τουμάση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!