Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αδυνατισμένος ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Βασίλης Καρράς ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με την παρέα του, λίγους μήνες μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς επέστρεψε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους. Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever», με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του. Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε θέμα υγείας, καθώς και τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι, ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο. Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ανέβασε στο Twitter φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του λαϊκού τραγουδιστή με την παρέα του.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του» έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη ΟΝΤΙΜΕ 21/3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!