Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για όλα στην Ελένη: Το Survivor, η «Γη της ΕΛιάς» και ο πνευματικός του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Ντάνος μίλησε αρχικά και αποκάλυψε τον λόγο που είπε όχι στο Survivor All Star:

«Δεν θα ήμουν σε καμία περίπτωση άνετα σε αυτό το παιχνίδι ούτε τη δεύτερη, ούτε τη φετινή χρονιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που πήγα τότε. Ζορίστηκα κάποιες φορές σίγουρα. Από ένα σημείο και μετά μου άρεσε γιατί είχα συνηθίσει και είχε να κάνει και με τη θάλασσα, με τα παιχνίδια. Μου έλειψε πολύ το μέρος μου, οι άνθρωποί μου… Αυτό ήταν στο τέλος, που είπα ότι φτάνει», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω κάνει άλλα πράγματα, όπως και τώρα θα πούμε και για κάτι καινούργιο, το οποίο έχει να κάνει με ένα άλλο χώρο, ένα άλλο τομέα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου μέσα στο All Star. Ανεξάρτητα από τη Γη της Ελιάς και οποιαδήποτε άλλη συνεργασία που μπορεί να είχα ενδεχομένως, δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου.

Το όχι μου γι’ άλλη μια φορά, της μη συμμετοχής μου, ήταν από τον Σεπτέμβριο ειπωμένο. Οπότε, δεν έχει να κάνει με τη Γη της Ελιάς. Προσπαθώ κάθε μέρα να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για κάτι που έχει να κάνει με την υποκριτική. Τώρα, είναι αυτός ο ρόλος μου».

Αναφέρθηκε και στο νέο του τηλεοπτικό βήμα στη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον ρόλο του.

«Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη και θα δώσω ένα επιπλέον ενδιαφέρον στην πλοκή. Δεν θα σου πω αν είναι καλός ή κακός. Θα είμαι ένας γυμναστής από το Περιστέρι. Θα επισκεφτώ την Μάνη για τουρισμό, αλλά στην ουσία δεν είναι τουρισμός ο λόγος. Θα τον δούμε να πηγαίνει και στον τάφο του Κίμωνα. Οπότε μπορεί να ήταν και φίλος του. Με κάποιον τρόπο συνδέονται. Ίσως να έχει να κάνει με μια μυστική αποστολή, που θα αλλάξει πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον ρόλο του στη σειρά.

Τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον πνευματικό του, τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος έφυγε από τους Αγίους Ισιδώρους, είπε:

«Ευχαριστώ που με ρωτάς για τον πνευματικό μου, ο οποίος ήταν στους Αγίους Ισιδώρους και είναι πλέον στην Κρήτη. Πρόσφατα τον επισκέφθηκα. Δυστυχώς δεν έχω την ίδια δυνατότητα να τον βλέπω, γιατί έχει μεταφερθεί εκεί χωρίς να γνωρίζω κι εγώ ακόμα ποιος είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από τους Αγίους Ισιδώρους. Αν είναι για καλό, εύχομαι να γυρίσει γιατί είναι πολύς ο κόσμος που τον αγαπάει και θέλει να είναι κοντά του. Είναι ένα πράγμα που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει και κατανοήσει για ποιον λόγο γίνεται» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Επισκέπτομαι πάρα πολλά μέρη για την πίστη μου. Μέσα σε αυτά ήταν και οι Άγιοι Ισίδωροι. Πηγαίνω και στη Σύμη και στο Άγιο Όρος. Αναπτύχθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία σχέση εμπιστοσύνης με τον παπά Δημήτρη, όπου κατανόησα ότι ήταν ένας άνθρωπος που αγαπάει τον κόσμο, ανεξάρτητα το τι και πώς. Ήταν εύκολο και για εμένα, στην αρχή, να πηγαίνω γιατί έμενα κοντά (σ.σ. στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό). Τον αγαπώ και μου λείπει.

Δεν είναι εύκολο να τον συναντήσεις και ελπίζω –αν είναι για καλό- να είναι κοντά μας σύντομα γιατί δεν έχω κατανοήσει για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί. Αν κάποιος τον γνωρίσει, θα καταλάβει τι εννοώ. Έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία μάλλον είναι από ανθρώπους που δεν τον γνωρίζουν. Προσωπική μου άποψη πάντα. Κι αν υπάρχει κάτι σε παρεξήγηση, εύχομαι να λυθεί γιατί είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ».

Στη συνέχεια, ο Ντάνος ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη αν έχει επισκεφθεί τους Αγίους Ισιδώρους, με την παρουσιάστρια να απαντά ότι της είχε προτείνει μία γνωστή της να πάνε.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!