Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Θάνος Καλλίρης αποκαλύπτει το καβγά που είχε με τον Λάμπη Λιβιεράτο- Πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα; (βίντεο)

O Θάνος Καλλίρης μίλησε για το τραγούδι, Ο παλιός είναι αλλιώς, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και… τον άγριο καβγά με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Ο Θάνος Καλλίρης είπε: «Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε επί χρόνια για τη Ναταλία. Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφερθώ 1 λεπτό στη Ναταλία και όλα τα sites εστιάζουν σε αυτό».

Και πρόσθεσε στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα που ήταν καλεσμένος: «Ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί, υπάρχει στη ζωή μου, η γυναίκα είναι σούπερ σταρ».





Όσον αφορά το τραγούδι «Ο παλιός είναι αλλιώς» και τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού, ανέφερε:

«Δεν ήξερα την ιστορία πίσω από το τραγούδι. Είχα καταλάβει ότι τη φλέρταραν διάφοροι τότε. Αυτό είναι ένα παλιό σλόγκαν του στρατού, κρατάει μια ισορροπία αλλά σίγουρα στον παλιό δίνει μία μεγαλύτερη βαρύτητα».

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει ο Θάνος Καλλίρης στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Εγώ είχα βρει τον Λάμπη για να πει το συγκεκριμένο τραγούδι. Ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες εποχές. Ήμασταν μαζί όλο το 2014 και μαλώσαμε κάπου στον Γενάρη του 2015. Μαλώσαμε και μείναμε σαν εκείνα τα ζευγάρια που μετά από έναν ευτυχισμένο γάμο γίνεται ένας πολύ κακός χωρισμός… Πέρασαν 4-5 χρόνια, κάπου εκεί στο 2018-19, με δική μου πρωτοβουλία τον πλησίασα και του είπα: να σου πω κάτι, δεν είναι να κρατάμε κακίες τώρα, πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν. Και εν πάση περιπτώσει ξαναμιλήσαμε και όλα οκ. Ήταν ένας επαγγελματικός τσακωμός και το έφερα βαρέως, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί»




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!