Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η απάντηση του Μπισμπίκη για το viral ζεϊμπέκικο στη Βανδή: «Θα συνεχίζω να ζω και δε με νοιάζει» (βίντεο)

Για το περιβόητο ζεϊμπέκικο, που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή και έγινε viral, μέχρι και σκετς στις Απόκριες, μίλησε για πρώτη φορά ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Βασίλης Μπισμπίκης.

Σε συνέντευξή του στη Lifo, με αφορμή τη νέα του παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» που ετοιμάζεται να ανέβει στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, ο Βασίλης Μπισμπίκης – σε ερώτηση για το κατά πόσο τον επηρεάζει η αναγνωσιμότητα- απάντησε:

«Όχι, μου δημιουργεί πρόβλημα (η αναγνωρισιμότητα). Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι.

Από την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου», υπογράμμισε οΒασίλης Μπισμπίκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποίος δήλωσε: « Από μικρός ήμουν δαχτυλοδειχτούμενος, ήμουν πανκ, καμιά οικογένεια δεν ήθελε να κάνει το παιδί τους παρέα μαζί μου, πάντα ήμουν έτσι, και τώρα είμαι –αλλά τότε αυτό περιείχε αγωνία και αντίδραση.

Τώρα συμβαίνει το ίδιο γιατί χορεύω ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά δεν υπάρχει η αγωνία να αποδείξω κάτι ή να αντιδράσω. Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!