Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε unfollow την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε unfollow την φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Αυτό επισφραγίζει μάλλον, το τέλος της φιλίας τους, εξαιτίας των όσων δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, για τoν Σπύρο Μαρτίκα ύστερα από την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

«Δεν θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, είμαι από τις κοπέλες που δεν θα κάτσω να ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση με τη «φίλη μου». Αυτά που λέει η Ευρυδίκη – και αλήθεια να έλεγε – που δεν λέει γιατί δεν έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει. Η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά από μέσα. Θεωρώ ότι η Ευρυδίκη έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την Ελευθερία.

Απλά δεν την δικαιολογεί αυτό. Το να κάτσει να τα πει στην τηλεόραση όλα αυτά, σημαίνει ότι δεν σέβεται εμένα, γιατί υποτίθεται είμαι φίλη σου. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε», ήταν η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στο «Πρωινό μας» στις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Ωστόσο τα πράγματα δεν έμειναν μέχρι εκεί, αφού η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να κάνει unfollow και  από το Instagram, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ εκείνη συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!