Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Super Κική εξομολογείται: «Όταν μας πήγαν στα κρατητήρια, έπαθα σοκ, παραδώσαμε τα όπλα»

Η Super Κική, πρόσφατα είχε μπλεξίματα με τον νόμο, όπου και κρατήθηκε για αρκετές μέρες στο κρατητήριο. Για αυτή την περιπέτεια μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Μας.

«Με τον αντίδικο ήμασταν φίλοι κάποτε και ξεκινήσαμε και μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Ζήλευε πάρα πολύ που άνοιξα το μαγαζί με την κουμπάρα μου, την Αντρέα. Ήταν πρώην σύντροφός της. Ξεκίνησε να μπαίνει μέσα, να μας τραμπουκίζει και να σπάει τζάμια. Δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε. Πηγαίναμε στην Αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», δηλώνει αρχικά η Super Κική.

«Μετά έγινε ο ξυλοδαρμός… άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και όταν μας πήραν στα κρατητήρια, έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα ξαναβρεθώ μετά από χρόνια κρατούμενη. Δεν είχε νερό, ούτε φως… πίσσα, μπουντρούμι», περιγράφει στη συνέχεια.

«Καθίσαμε τρεις μέρες στα κρατητήρια, γιατί ο αντίδικος είπε ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό… οπότε η ληστεία πιάνεται για κακούργημα. Πολύ έξυπνο», σχολιάζει η Super Κική.

«Όταν μας είπαν ότι ξαναμπαίνουμε κρατητήρια, εκεί παραδώσαμε τα όπλα. Και να ‘χουμε και τον κάθε πικραμένο να βγαίνει στα κανάλια να λέει τα δικά του. Εμένα δεν με ρώτησε κανένας αν είμαι καλά, που ήταν τέρμα άκυρο αυτό που πέρασα», αναφέρει η Instagramer.

«Παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοί μας, γιατί φοβήθηκαν μήπως πάνε φυλακή», τονίζει.

«Νιώθω φόβο, μου ξαναβγήκε η κατάθλιψη, ενώ κάπως είχε ξεπεραστεί λίγο. Πήγα και σε άλλο ψυχολόγο και νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια», εξομολογείται η Super Κική κλείνοντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!