Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διαμάντης Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι τρυφερή, αν και μπορεί να βάλει κάτω 10 άντρες

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε για την σύντροφό του και αρχηγό της Πλεύσις Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο ηθοποιός, περιέγραψε την ρομαντική και συναισθηματική φύση της δυναμικής πολιτικού. Επίσης, αναφέρθηκε στην δουλειά και τα μελλοντικά του πλάνα. 

«Δεν θα ήθελα να αδικήσω καμία τηλεοπτική δουλειά στην οποία συμμετείχα, αν πεις ότι μπορεί να ξεχωρίζω κάτι και να αγαπώ πιο πολύ. Δεν ξέρω κιόλας γιατί, ο “Γιούγκερμαν”, που ήταν μια τεράστια παραγωγή και είχα έναν πολύ σπουδαίο ρόλο, του Καραγάτση, ήταν αυτό που με πλήγωσε και πιο πολύ απ’ όλα γιατί ήταν στις αρχές της κρίσης και η σειρά κόπηκε. Υπολόγιζα τόσο πολύ σε αυτήν, προετοιμαζόμουν δυο χρόνια για αυτή τη δουλειά και από τότε είπα να μην ξανακάνω και τηλεόραση για κάποια χρόνια« παραδέχθηκε, αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Έπειτα, τόνισε: «Η οικογένεια ήταν κάτι που κάποια στιγμή κινητοποιήθηκε μέσα μου. Έγινε κάτι δηλαδή που λέω, “ώπα, τώρα είναι η ώρα”. Τα παιδιά δεν έρχονται για να μας γεμίζουν κενά ούτε για να διορθώνουν καταστάσεις».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του, σχολίασε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως είναι ένα πλάσμα, πρώτα απ’ όλα, ιδιοφυές και είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα το ότι επιλέγει να έχουμε αυτή την ωραία σχέση εμπιστοσύνης και εξέλιξης. Είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα, αν και υπάρχει βέβαια και αυτός ο δυναμισμός που μπορεί να βάλει κάτω δέκα άνδρες για πλάκα που είναι επίσης γοητευτικό, με πολύ μεγάλη ευαισθησία που όποιος την γνωρίζει υπεργοητεύεται από εκείνη. Φυσικά και έχει κανιβαλιστεί με έναν τρόπο ακραία επιθετικό σε αυτήν τη χώρα», τόνισε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!