Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού για τα σχόλια που δέχτηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Έλα παιδιά, λίγο ντροπή, δεν θα συγχυστώ άλλο» (βίντεο)

Με αφορμή την απάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη, για το περιβόητο ζεϊμπέκικο που χόρεψε, στην lifo.gr, η Ναταλία Γερμανού  ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δεν Γίνεται».

Η παρουσιάστρια του Alpha, διαβάζοντας τα σχόλια που αφορούσαν τα κιλά του καταξιωμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχλησή της.

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε αυτόν τον έρωτα κι αυτό το ζευγάρι. Αν βαρεθήκατε, μην το βλέπετε. Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν το μάθαμε μέσα από την σχέση του με την Δέσποινα, όπως και την Δέσποινα δεν την μάθαμε μέσα από την σχέση με τον Βασίλη. Είναι δύο άνθρωποι, που έχουν διαγράψει την πορεία τους, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους, ο καθένας στον χώρο του και τις έχουν περάσει. Θα σταθώ στον Βασίλη γιατί διαβάσαμε την συνέντευξή του. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός, έχει δώσει παραστάσεις κι όσοι τις έχουμε παρακολουθήσει μας έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο.

Θεωρώ άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη και τα κιλά του. Ξαφνικά body shaming. Λέμε τα τελευταία χρόνια, όχι, δεν μπορεί και τόπος στην διαφορετικότητα. όλα αυτά τα ακυρώσαμε και δείξαμε με το δάχτυλο, όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης, η ηθοποιάρα, η ταλεντάρα που έχουμε υποκλιθεί στις ερμηνείες του, αλλά ο Βασίλης που έχει λίγη κοιλίτσα και δεν χόρεψε το ζεϊμπέκικο αριστοτεχνικά.

Έλα παιδιά, λίγο ντροπούλα κάπου. Δεν θα συγχυστώ άλλο. Συγχύστηκα αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Πάρα πολύ ωραία απάντησε ο Βασίλης και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί ούτε ο ίδιος ούτε η Δέσποινα» ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!