Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της – «Θα δρομολογηθεί άμεσα σε στενό κύκλο» (βίντεο)

Αντίστροφα μετρά η Ιωάννα Μαλέσκου για να γίνει πρώτη φορά μανούλα! Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε και η αναγγελία του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, με τον οποίον πρόκειται να παντρευτούν λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, χθες το βράδυ όπου έδωσε το παρών σε εκδήλωση. Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον γάμο της, το όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω. Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για εμάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Θα είναι πολιτικός γάμος. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει η κόρη της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Υπάρχει ένα όνομα που έχει συναισθηματική αξία για εμάς, αλλά περιμένουμε να τη δούμε πρώτα».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!