Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο πρώτος Έλληνας χορευτής στην Λίστα Forbes «30 under 30» λέγεται Στέφανος Δημουλάς

Ο Στέφανος Δημουλάς, είναι η νέα σύσταση, του περιοδικού Forbes, ο έλληνας χορευτής είναι ο νεαρότερος έλληνας κριτής στο Dancing with the Stars, είναι μέλος της Βασιλικής Όπερα και στηρίζει Έλληνες και LGBTQI+ ερμηνευτές.

«Ο χορευτής μπαλέτου Στέφανος Δημουλάς -ο οποίος έπαιξε στη ”La Traviata” στη Βασιλική

Όπερα πριν γίνει ο νεότερος Έλληνας κριτής στην ιστορία του ”Dancing with the Stars”- ξεκίνησε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Culture Select για να υποστηρίξει άλλους Έλληνες και LGBTQI+ ερμηνευτές. Συγκέντρωσε περίπου 74.000 δολάρια από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Εθνική Λυρική Σκηνή για να χρηματοδοτήσει την πρώτη χορευτική παραγωγή ”Titan Prometheus”, η οποία εξαντλήθηκε σε 97 λεπτά», γράφει το Forbes.

Αυτή την περίοδο, ο Στέφανος Δημουλάς χορεύει στην Εθνική Όπερα της Βόρειας Αγγλίας ως Πρωτοχορευτής σε βρετανική περιοδεία.

Στέφανος Δημουλάς: Έχω προσπαθήσει πολύ σε αυτή τη δουλειά

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη διάκρισή του, ο Στέφανος Δημουλάς δήλωσε ότι συγκινήθηκε όταν το είδε.

«Όταν μίλησα με τους γονείς μου στο τηλέφωνο, η μητέρα μου τσίριζε και ίσως, όπως κάθε μητέρα της γενιάς της, που δεν γνώριζε τι είναι το Forbes, με ρώτησε πώς να το λέει στις γειτόνισσες», είπε αρχικά.

«Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ σε αυτή την δουλειά για να καταφέρω κάποια πράγματα και μία τέτοια επιβεβαίωση, όταν έρχεται, μου υπενθυμίζει ότι έστω και κάτι μικρό μπορεί να έχω κάνει καλά», πρόσθεσε.

«Είμαι ο μοναδικός Έλληνας που μπήκε στη λίστα Art & Culture της Forbes σε όλη την Ευρώπη. Δεν περίμενα ποτέ το αγοράκι που τεσσάρων χρόνων ξεκίνησε μπαλέτο στον Βόλο να φτάσει σε ένα σημείο αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε μια παγκόσμια λίστα καλλιτεχνών», κατέληξε ο Στέφανος Δημουλάς

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!