Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Όταν σταμάτησε το «Πάμε Πακέτο» πόνεσα πολύ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, του Θέμη Γεωργαντά. Ανάμεσα σε άλλα η παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει αποκαλύψεις και για τα επαγγελματικά της. 

Ήταν 14 σεζόν και μία πριν από αυτό, το Έχεις Γράμμα. Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί Έχεις Γράμμα και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το Πάμε Πακέτο, το οποίο κράτησε 14 χρόνια… Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν καινούριοι, φωτεινοί, θετικοί ανάλογα με την δική μας εξέλιξη” ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Με πόνεσε πολύ, όχι γιατί διέκοψα εγώ την σχέση μου με την επιτυχία -που κι αυτός είναι ένας πόνος γιατί μια δημόσια παραδοχή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για να το παραλαμβάνεις κάθε μέρα επί 14 χρόνια- αλλά επειδή διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια, που εγώ ήμουν 17 χρόνια σε αυτό το κανάλι, κι η σχέση με αυτήν την ομάδα, η συνεργασία γιατί οι σχέσεις υπάρχουν” πρόσθεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!