Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Φουρέιρα: Η ξεχωριστή φωτογραφία με το γιο της, ανήμερα των γενεθλίων της και το πάρτι (εικόνα)

 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, μαζί με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία έχουν δημιουργήσει πλέον την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν, μιας και ο μπέμπης τους είναι ο, τι καλύτερο τους έχει συμβεί από την αρχή της σχέσης τους.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε χθες (7-3) τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στο σπίτι της παρέα με αγαπημένους της φίλους, αλλά και με την οικογένειά της: τον Αλμπέρτο Μποτία και τον νεογέννητο γιο τους. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η ίδια δημοσίευσε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη νύχτα γενεθλίων στο σπίτι της, ενώ μας έδειξε και τον μπέμπη της, που φορούσε ένα υπέροχο φορμάκι που έγραφε: “Mommy and me”

 

Η Ελένη Φουρέιρα έργαψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «07/03, Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας. Κάνατε την ημέρα μου τόσο ξεχωριστή! Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. Νιώθω τόσο ευλογημένη» 

Όπως θα δειτε στο τρυφερό στιγμιότυπο, ο Μποτία Junior φοράει ένα γκρι κορμάκι που γράφει «Η μαμά μου και εγώ» και κρατάει το δάκτυλο της Ελένης Φουρέιρα.

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!