Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έκαναν σύμφωνο συμβίωσης

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και, μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Σαμαρά και την κόρη τους. Ακόμη, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι με τον γνωστό ποδοσφαιριστή έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

«Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, μετά τον ερχομό του παιδιού. Εγώ κάπου χάθηκα. Για μία νέα μαμά είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού. Την κάνει μπάνιο, την ταΐζει. Ήταν εκείνος που άλλαξε την πρώτη πάνα της μικρής. Έλεγα ότι θα είμαι κουλ, αλλά στην εικόνα ενός μικρού εύθραυστου πλάσματος, εγώ τα έχασα. Ο Γιώργος μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνος» ανέφερε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκάλυψε: «Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα είδομεν».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!