Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Δαλάκα: «Μωρή πατ@@@@ρα τι…» – Το υβριστικό σχόλιο που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη για την τραγωδία στα Τέμπη

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχαν κανονίσει να ταξιδέψουν στην Κατερίνη για να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι της αθλήτριας, με σκοπό να πάρουν το αυτοκίνητο της που είχε αφήσει στους γονείς της. Τελευταία στιγμή όμως το ταξίδι τους ακυρώθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία και γλύτωσαν από την τραγωδία στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει ολόκληρη της Ελλάδα – δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο είχαν εκδώσει εισητήρια για το ταξίδι. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της τραγωδίας, η αθλήτρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το εισητήριο, που για καλή της τύχη και δεν το χρησιμοποίησε.

Φιντιρίκος Δαλάκα Tέμπη

Το υβριστικό σχόλιο που δέχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα μετά την ανάρτηση της

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Δαλάκα δέχτηκε ένα άκρως υβριστικό μήνυμα από κάποιον ακόλουθο της που την κατηγόρησε ότι δεν σέβεται τους νεκρούς.

«Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια.

«Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας» σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ με νέα ανάρτηση έδειξε ότι πήγε να δώσει αίμα για τους τραυματίες από τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Το υβριστικό σχόλιο που δέχτηκε η Δαλάκα

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!