Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποχωρεί ο Πάνος Ιωαννίδης από το Master Chef;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός Σεφ αναφέρθηκε στην νέα του ζωή ως πατέρας, αλλά και για το μέλλον του στο Master Chef. 

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να είναι η τελευταία του χρονιά στο παιχνίδι μαγειρικής. «Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά μας. Περνάμε τέλεια και γελάμε πολύ μεταξύ μας. Είμαστε πιο χαλαροί, είμαστε όλοι μπαμπάδες, καλά ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν και από πριν, αλλά λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά. Και μπορεί να είναι», είπε με νόημα.

Και πρόσθεσε: «Αυτό το έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είμαστε μάγειρες, αν και η δουλειά μας τα τελευταία επτά χρόνια είναι στην τηλεόραση, αλλά κατά βάση θα είμαστε μάγειρες. Έχω χωνέψει το γεγονός ότι και να μην υπάρχει τηλεόραση, δεν αλλάζει τίποτα για μένα. Πάντα θα κάνω αυτό που αγαπάω».

Η σύντροφος και ο γιος του

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σύντροφό του ανέφερε: «Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες. Είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια».

Όσο για τη νέα καθημερινότητα με τον εννέα μηνών γιο του, εξομολογήθηκε: «Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύζυγός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!