Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χέιλι Μπίμπερ: Η ερωτική ένταση με άλλον άντρα μπροστά στα μάτια του Τζάστιν (Βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με την Χέιλι Μπίμπερ να κοιτά επίμονα άντρα μπροστά στον Σύντροφό της Τζάστιν Μπίμπερ. Μάλιστα στο βίντεο διακρίνεται μια ερωτική διάθεση και από τις δύο μεριές.

Η παρέα των τριών βρίσκεται σε κλαμπ στο Λονδίνο και διασκεδάζει. Το διάσημο μοντέλο που κρατάει ένα ποτό στο χέρι βρίσκεται ανάμεσα στους δυο άνδρες. Ανάμεσα στη Χέιλι και τον άγνωστο άνδρα διακρίνεται μια έντονη αμηχανία και νευρικότητα. Και οι δυο χτυπούν με τα χέρια τους την μπάρα που βρίσκεται μπροστά τους.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο έχουν πάρει «φωτιά» με πολλούς να σχολιάζουν ότι ανάμεσα στην Χέιλι και τον άνδρα υπάρχει ερωτική ένταση μπροστά στα μάτια του Μπίμπερ ο οποίος είναι στον… κόσμο του και δεν δείχνει να ενοχλείται.

Όσο για την ταυτότητα του ανδρός οι απόψεις διίστανται καθώς κάποιοι λένε πως είναι ο σωματόφυλακάς της ενώ κάποιοι άλλοι λένε πως είναι ο Luiz Mattos, ο αντιπρόεδρος της IMG και μάνατζερ της Τζίτζι Χαντίντ.

Πάντως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν απλώς οι τρεις διασκεδάζουν ή όντως οι αναγνώστες έβγαλαν λαβράκι. Μένει να αποδειχτεί στο μέλλον…

@donttellmymomma.fr I always knew the biebers have an opened marriage🤭 #haileybieber ♬ original sound – 🎧

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!