Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίθανη αποκάλυψη της Θεωνά: «Κρύβομαι στο αυτοκίνητο και τρώω γλυκά πριν ανέβω σπίτι μου» (βίντεο)

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” παραχώρησε η Τζένη Θεωνά. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια αποκάλυψε ότι πριν τις “Μαμά-δες” δέχτηκε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις: «Έχω υπάρξει τα τελευταία χρόνια πολύ ευτυχισμένη επαγγελματικά. Έχω πει αρκετά “όχι”. Υπήρχαν πολλά πράγματα μακριά από εμένα και συμπαρουσίαση δίπλα σε μεγάλους παρουσιαστές και για πάνελ. Θυμάμαι σε ένα ραντεβού μου είχαν πει ότι έχει βγει η φήμη ότι λέω πολλά “όχι”. “Γιατί; Αφού εγώ θέλω πάρα πολύ να δουλέψω” τους είπα. Μπορεί να είχα μία αγωνία παραπάνω, πιστεύω ότι έκανα σωστά και δεν αποδέχτηκα τις προτάσει».

Περνώντας σε προσωπικά θέματα, η Τζένη Θεωνά παραδέχτηκε ότι το σώματα της δεν επανήλθε ποτέ στο πώς ήταν πριν την εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια δήλωσε μεγάλη fan της “δίαιτας”.

«Κάνω διατροφή. Παίρνω συνέχεια τάπερ στη δουλειά με σοκολάτες, σφολιάτες, σουβλάκια και πίτσες! Κρύβομαι στο αυτοκίνητο και τρώω γλυκά πριν ανέβω για να μη τα βάλω στο σπίτι. Έχουμε cheat day και με τον γιο μου. Την Κυριακή τρώμε ένα παγωτό, κάτι» είπε η Τζένη Θεωνά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!