Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλλη Αγγελιδάκη: Απόλαυσε στη σκηνή τον φίλο της Παντελή Καναράκη – Η συγκίνηση στο φινάλε (εικόνες)

Τον αγαπημένο της φίλο  Παντελή Καναράκη απόλαυσε πάνω στη σκηνή η Έλλη Αγγελιδάκη μαζί με την φίλη και  κουνιάδα της Σοφία Τσαλαπάτη που διατηρεί επίσης φιλία με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη. Οι δυο τους  παρακολούθησαν τη παράσταση «Το φιλί της γυναίκας Αράχνης» στο Θέατρο Αλκμήνη όπου παίζει επίσης ο Παναγιώτης Κατσίκης.

Μετά το τέλος, η Έλλη Αγγελιδάκη έπεσε συγκινημένη στην αγκαλιά του φίλου της, αφού γνώριζε πόσο πολύ ήθελε να ανεβάσει το  έργο αυτό ενώ δεν σταματούσε να του λέει πόσο υπέροχος ήταν.

Παντελής Καναράκης, Ελλη Αγγελιδακη, Παναγιώτης, Κατσίκης,  Σοφία Τσαλαπάτη

 

Όνειρό του 

Ο Παντελής Καναράκης  ανάμεσα σε θέατρο, μουσική, κινηματογράφο, εκείνος επιλέγει πάντα το θέατρο. Φέτος επέλεξε «Το φιλί της γυναίκας αράχνης», ένα πολιτικό μεν έργο, που γράφτηκε το μακρινό 1976 στο επίσης μακρινό Μεξικό, αλλά πλημυρισμένο από συναίσθημα, γλύκα και τρυφερότητα μέσα από σκληρές καταστάσεις, όπως μας λέει ο ηθοποιός. Ο Παντελής Καναράκης, είχε  όνειρό του να ανεβάσει αυτό το έργο και νιώθει ιδιαίτερα ευτυχής που το κατάφερε.   Οι θεατές παρακολουθούν  τη ζωή δυο φυλακισμένων τη δεκαετία του εβδομήντα στην Αργεντινή και στην σκληρή δικτατορία που μαύρου δικτάτορα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!