Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης “έλιωνε” και περιέγραφε τον έρωτα του με την Μπεκιάρη – Χαμός στα social media με το Βίντεο (Βίντεο)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένος με την Δέσποινα Βανδή, πράγμα που φαίνεται από κάθε έξοδό τους. 

Εκτός από την τηλεόραση, τα φιλιά του ζεύγους έγιναν trends και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και όταν κάποιος μπει στη «λίστα», οι χρήστες των social media «ξεθάβουν» πολλά από το παρελθόν.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του ηθοποιού με μία συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί για 16 χρόνια.

@xristinaalexatou #bisbikis #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou💞💞💜 #feredinos #fallinlove #erotas #passion #interview #vasilisbisbikis ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Alexatou

Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος» έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Φυλάξου Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» είναι μόνο ένα από τα σχόλια στα social media.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!