Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κική: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη και για ληστεία – Απίστευτη τροπή στην υπόθεση

Η Super Κική, θα παραμείνει στο κρατητήριο, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, αφού θα πρέπει να απολογηθεί εκ νέου στην εισαγγελεία. 

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Θεοδόσης Πάνου, ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» πως το κατηγορητήριο που βαραίνει την Super Κική περιλαμβάνει εκτός από τη ληστεία, την πρόκληση σωματικής βλάβης αλλά και την ηθική αυτουργία. Ο 37χρονος πρώην σύντροφος της φίλης της καταγγέλλει πως οι δύο γυναίκες, που κρατούνται, έβαλαν έναν άντρα να τον ξυλοκοπήσει.

Υπενθυμίζεται πως η Super Κική, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, δέχθηκε μία κλήση από την κόρη της φίλης και κουμπάρας της, όπου η ανήλικη της ζητούσε βοήθεια, αφού ο πρώην σύντροφος της μητέρας της είχε πάει στο σπίτι και βιαιοπραγούσε σε βάρος του.

Ο αντίδικος υποστηρίζει πως η πρώην σύντροφός του τον κάλεσε για να βρεθούν και να συζητήσουν στο κατάστημα που διατηρεί η Super Κική στου Ζωγράφου. Εκεί τον περίμενε ένας άντρας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε και του αφαίρεσε το κινητό.

Αυτή τη στιγμή κρατούνται οι τρεις εμπλεκόμενες γυναίκες αλλά και ο 37χρονος πρώην σύντροφος της μίας εξ αυτών, ενώ η απολογία τους θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 23/2.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!