Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ντεμπόρα από το Εκείνες κι εγώ φωτογραφήθηκε με τον Γιάννη Μπέζο – Πώς είναι σήμερα;

Η Νίκη Σερέτη έχει ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή, από τον ρόλο της ως Ντεμπόρα στο Εκείνες κι Εγώ, το 1996. Εκεί συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο. 

Ο ρόλος της την έκανε αρκετά δημοφιλή και άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση, αφού ξεχώρισε για την ιδιαίτερη προφορά της, αλλά και τις ατάκες της όπως «κύριος Δημούτρης» και «σπακανόπιτα».

«Η σπακανόπιτα έκανε μεγάλη επιτυχία σε όλους τους φούρνους της γειτονιάς. Στα πρώτα επεισόδια μιλούσα με την μπάσα φωνή μου, αλλά τελικά έβαλα στοιχεία δικά μου στο ρόλο», έχει δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Αν μ’ αγαπάς» στον Alpha το 2006. Στη συνέχεια απείχε τηλεοπτικά και επέστρεψε στην μικρή οθόνη το 2021 στην καθημερινή σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει».

Δε σκέφτηκα ποτέ να μετρήσω τον χρόνο της απουσίας μου στο γυαλί. Δεν επισκέπτομαι συχνά το παρελθόν. Προσπαθώ να με εκπαιδεύω στο εδώ και τώρα. Τώρα που το λες, τελείωσα με το «Αν μ’ αγαπάς» και μετά κάτι έκανα στην ΕΡΤ με τον Χρήστο Δήμα και μετά παύση. Αγαπώ τις παύσεις με νόημα, αγαπάω το καλό θέατρο, μισώ τα στερεοτυπικά κλισέ, την αφόρητη κυριολεξία και τη βαρύγδουπη λέξη καριέρα. Πάντως, από ότι φαίνεται, το γυαλί δεν είχε ραγίσει», έχει πει για την αποχή της από την τηλεόραση.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της Νίκης Σερέτη είναι συχνές. Η ηθοποιός προτιμά να πηγαίνει στο θέατρο και μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στο θέατρο «Άνεσις», όπου και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Οικόπεδα με θέα». Λίγο μετά την παράσταση φωτογραφήθηκε με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο μέχρι και σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!