Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μελίνα Νικολαΐδη – Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για Βανδή – Μπισμπίκη

Μετά την εμφάνιση που έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σκηνή, το βράδυ του Σαββάτου έχει πυροδοτήσει πολλά αρνητικά σχόλια, για τον τρόπο που επιλέγουν να εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα, χόρεψε ζεϊμπέκικο και φίλησε την τραγουδίστρια, ενώ εκείνη με τη σειρά της, έκατσε στα πόδια του και του αφιέρωσε ένα τραγούδι.

Η «συνύπαρξή» τους επί σκηνής σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τα περισσότερα δημοσιεύματα να μιλούν για «υπερβολικές επιδείξεις αγάπης».

Μετά τα σχόλια που γράφονται, η κόρη της Δέσποινας Βανδή θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, υποστηρίζοντας έτσι τη μητέρα της, αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε αρχικά, σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», έγραψε η 19χρονη ως απάντηση στα όσα λέγονται για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!