Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζάχος: Δεν έχω πληρωθεί ποτέ από την τηλεόραση. Ξεκίνησα το 1999 στο “Μπράβο” με την Κορομηλά, της χρωστάω πολλά

Την πρώτη του εμφάνιση μετά από εφτά χρόνια αποχής, από τα τηλεοπτικά δρώμενα έκανε ο Διονύση Ζάχος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show. Ο ταλαντούχος μίμος έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του, μίλησε για τα σχέδια του,  εξηγήσει γιατί δεν εμφανιζόταν τόσο καιρό στην τηλεόραση και γιατί δεν έδινε συνεντεύξεις, ενώ μίλησε και για την σχέση του με το Νίκο Μπάρκουλη και το σημαντικό δώρο που του έκανε.

Για τον αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα είπε: «Νομίζω ότι είναι λίγο αλληλένδετο με την τηλεόραση. Φταίω κι εγώ για να είμαι ειλικρινής με την έννοια ότι τα μαγαζιά γεμίζουν και μετά θεώρησα και τι να πηγαίνω να λέω; Γιατί πρέπει να μεταμφιέζομαι συνέχεια και να κάνω μάγκα τον καθένα για να κάνει νούμερα; Κι εγώ τι κερδίζω από αυτό; Έλεγα. Λάθος».

«Δεν πληρώθηκα ποτέ, ούτε μια δραχμή. Στο ορκίζομαι. Ξεκίνησα το 1999 με την Ρούλα Κορομηλά και με έβγαλε στο Μπράβο. Να της δώσω φιλιά. Δεν έχουμε φιλικές σχέσεις. Εμείς οι πιο παλιοί το δεχόμασταν αυτό. Τα νέα παιδιά δεν το δέχονται και καλά κάνουν. Ήταν ότι είσαι μικρός, θα μάθεις μαζί μας και θα γίνεις γνωστός…» συμπλήρωσε ο Διονύσης Ζάχος.

Ο Διονύσης Ζάχος διηγήθηκε μια ιστορία με τον Ανδρέα Μπάρκουλη που ζήτησε να τον γνωρίσει όταν υποδυόταν τη Ρένα Βλαχοπούλου σε μια παράστασή του. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής τότε του χάρισε το βιολί που έπαιζε στην ταινία «Μια τρελή σαραντάρα» της Φίνος Φιλμ.

Επίσης, ο Διονύσης Ζάχος αφηγήθηκε και την πρώτη του γνωριμία με την Ρένα Βλαχοπούλου όταν ήταν ακόμη μαθητής Λυκείου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!