Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μιχαήλ: «Καταδικασθείς ηθοποιός για απόπειρες βιασμού έλεγε ότι παίζω λες και με σημαδεύουν με πιστόλι από τις κουίντες»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πέρασε το κατώφλι του «Στούντιο 4» και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα.

Αποκάλυψε πως πλέον δεν φλερτάρει πολύ γιατι σοβάρεψε και ότι σαν προσωπικότητα είναι και ρομαντική και ρεαλίστρια.

«Έχω θυμώσει με τον έρωτα. Είναι πολύ πολύ ωραίο στην αρχή είναι πολύ κακό στο τέλος. έχουν μείνει. Ο έρωτας είναι γλυκό φαρμάκι».




Σταθμός στη ζωή της ήταν ο χαμός του πατέρας της καθώς όπως η ίδια δήλωσε «έπρεπε να φύγει για να καταλάβω πράγματα για τη ζωή».

Όλον αυτόν τον καιρό ο θυμός είχε μέσα αναζήτηση, καριέρα, φιλοδοξία, έρωτες. Όλα ήταν στο κόκκινο με αιχμές. Τώρα, όταν αρχίζεις κι ησυχάζεις με κάποια πράγματα και φεύγει το ότι πρέπει να είμαι καλή με όλους. Όχι πρέπει να είμαι καλή με εμένα. Το κατάλαβα τα τελευταία 3-χρόνια. Όρισα εγώ την ωριμότητά μου».

Στην πορεία της έχει ακούσει αρνητικές κριτικές και μάλιστα καταδικασμένος σήμερα ηθοποιός της είχε πει πως δεν κάνει για το επάγγελμα.

«Καταδικασθείς ηθοποιός για κακοποιήσεις και απόπειρες βιασμού έλεγε για μένα “αυτό το κορίτσι δεν είναι ηθοποιός, παίζει λες και τη σημαδεύουν από τις κουίντες με το πιστόλι» ανέφερε χαρακτηριστικά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!