Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάμελα Άντερσον: Αποκαλυπτική φωτογράφιση χωρίς εσώρουχο στα 55 της χρόνια

Μετά από έναν αγώνα δρόμου μιας εβδομάδας και πλέον που την οδήγησε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της περιοδείας προώθησης του ντοκιμαντέρ και των απομνημονευμάτων της, η Πάμελα Άντερσον επέστρεψε στον γενέθλιο Καναδά – και ήδη έχει αρχίσει να αισθάνεται ξανά ο εαυτός της.

«Μόλις πατάω καναδικό έδαφος, νιώθω κάποια ανακούφιση» λέει η Άντερσον από το Τορόντο, όπου κάνει στάση για το τελευταίο σκέλος της περιοδείας της για τον Τύπο.

Έχοντας περάσει μεγάλο μέρος των τελευταίων ετών στην πατρίδα της, το Ladysmith της Βρετανικής Κολομβίας, η Άντερσον βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Pamela, a Love Story» στο Netflix και των απομνημονευμάτων της, «Love, Pamela», από την Harper Collins.

Και τα δύο έργα έχουν δεχτεί συντριπτικά θετικές κριτικές, τόσο από τους κριτικούς όσο και από το ευρύ κοινό, και η Άντερσον χρειάζεται λίγο χρόνο για να τα επεξεργαστεί όλα αυτά.

«Κάθε μέρα ξυπνάω λίγο πιο ευτυχισμένη« λέει. «Αισθάνομαι τέτοια αίσθηση ανακούφισης και είμαι τόσο ευγνώμων για το κύμα υποστήριξης και αγάπης. Κάθε φορά που είμαι σε μια σχέση, συνήθως επικεντρώνω όλη μου την προσοχή σε αυτήν και στα παιδιά μου, οπότε είναι τόσο ωραίο – νιώθω σαν να είμαι ένα ελεύθερο πνεύμα, που περιπλανιέται στον πλανήτη, πέφτει πάνω σε ανθρώπους, κάνει αυτές τις υπέροχες συζητήσεις και νιώθω υπέροχα».

Μετά από πέντε γάμους, είναι ελεύθερη για πρώτη φορά εδώ και καιρό και το αποδίδει σε αυτό το γεγονός ότι μπόρεσε πραγματικά να αφηγηθεί τη δική της ιστορία.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω αυτό το βιβλίο, να γυρίσω αυτό το ντοκιμαντέρ ή να κάνω οποιαδήποτε από αυτές τις συζητήσεις αν ήμουν σε σχέση» λέει. «Και αυτό σας δείχνει τι είδους σχέσεις είχα στο παρελθόν. Θα φοβόμουν πάρα πολύ να στεναχωρήσω κάποιον ή να κάνω κάποιον να ζηλέψει ή οτιδήποτε άλλο».

Η ταινία και το βιβλίο δείχνουν μια γυναίκα που δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και να δώσει τη δική της πλευρά στις ιστορίες που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα από τότε που έκανε την εμφάνισή της ως μοντέλο του Playboy στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Μίλησε στο WWD και φωτογραφήθηκε για αυτό σε μια αποκαλυπτική και στιλάτη φωτογράφιση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!