Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου για την περιπέτεια της υγείας της – «Χειρουργήθηκα εσπευσμένα» (εικόνα)

Η Μαρία Ναυπλιώτου αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Πριν λίγες ημέρες, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία ανάρτηση στο Instagram για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αναφέροντας πως ένα οξύ κοιλιακό άλγος την έστειλε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, είναι πλέον καλά. Ανέφερε μάλιστα, πως χρειάστηκε να χειρουργηθεί εσπευσμένα, καθώς διαγνώστηκε με οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα.

Στην ανάρτησή της, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών μέσα από το νοσοκομείο και φρόντισε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που τη βοήθησαν στην περιπέτειά της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων: «Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα. (….) Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου Αθηνά @athinatriantafyllou και τον αδερφό μου Στάθη @stathis.nafpliotis που ήταν δίπλα μου καθόλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!