Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάλος με τις 26 χιλιάδες ευρώ της Λένας Ζευγαρά στη συναυλία στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Σήμερα πρόκειται να ανοίξουν οι εκδηλώσεις εορτασμού των Αποκριών στην Ξάνθη, με την αγαπημένη Λένα Ζευγαρά.  Ενα έγγραφο, όμως, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, φανερώνει την αμοιβή της. Το έγγραφο δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και αναφέρει ότι η τραγουδίστρια θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή/καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια ή συνολικά σε δαπάνη που αφορά στον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ, όπως επισημάνθηκε στο Πρωινό.

Ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε: «Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης».

Για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά δήλωσε: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!