Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Αν θέλεις καριέρα, να κοιμηθείς με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο» – Ξανά στο προσκήνιο οι δηλώσεις της Mischa Barton

Με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να βρίσκεται στο στόχαστρο για την προσωπική του ζωή, οι δηλώσεις της ηθοποιού Mischa Barton επανέρχονται στο προσκήνιο.

Ήταν σε μια συνέντευξή της το 2005 που η διάσημη ηθοποιός Mischa Barton προχώρησε σε έναν εκρηκτικό ισχυρισμό. Της πρότειναν να κοιμηθεί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να προωθήσει την καριέρα της.

Η Mischa Barton, που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά OC, ήταν τότε 19 ετών. Και οι δηλώσεις της 37χρονης σήμερα Mischa έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά τη φημολογούμενη σχέση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη 19χρονη Eden Polani.

Ήταν στο απόγειο της φήμης της όταν η Mischa Barton είχε αποκαλύψει στο Harpers & Queen το άγνωστο περιστατικό. Βρισκόταν σε μια φωτογράφιση με τον Craig Schneider στο Μαλιμπού. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε μόλις χωρίσει με τη Gisele Bundchen μετά από σχέση έξι ετών.

«Για την καριέρα σου, να κοιμηθείς με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο»

«Για το καλό της καριέρας σου, πήγαινε να κοιμηθείς με αυτόν τον άντρα». Αυτή ήταν η φράση που υποστηρίζει ότι της είπε τότε ο Graig Schneider. Η Mischa Barton είχε σημειώσει στη συνέντευξή της πως δεν την ενδιαφέρουν οι μεγαλύτεροι άντρες. «Ο Leo δεν είναι γύρω στα 30 ή κάτι τέτοιο;» είχε αναρωτηθεί στη διάρκεια της συνέντευξης.

Η εκρηκτική της αποκάλυψη επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τις αντιδράσεις για την εμφάνιση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με το 19χρονο μοντέλο Eden Polani. Πριν από λίγες ημέρες, άνθρωποι από το περιβάλλον του διάσημου ηθοποιού αντέδρασαν στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με τη 19χρονη.

 

«Κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο σε ένα πάρτι με live μουσική. Υπήρχαν αρκετά άτομα στην εκδήλωση» ανέφεραν χαρακτηριστικά. Δεν σχολίασαν ωστόσο για το αν οι δυο τους έχουν σχέση, όπως ήθελαν τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα.

Η αλήθεια είναι πως ο βραβευμένος ηθοποιός, με εξαίρεση τη Ζιζέλ και την Τζίτζι Χαντίντ, δεν έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια με γυναίκα άνω των 25 ετών. Και οι κατακτήσεις του δεν είναι λίγες. Από την Μπαρ Ραφαέλι και την Έριν Χέδερτον μέχρι την Τόνι Γκαρν, τη Νίνα Αγκντάλ και την Καμίλα Μορόνε. Και χώρισε με όλες μόλις γιόρτασαν τα 25α γενέθλια τους.

Το άλλοθι του Χολιγουντιανού γόη που δεν σοβαρεύεται και η αγάπη που του έχει η κολλητή του Κέιτ Γουίνσλετ τον «εξάγνιζε» στο μάτια των κινηματογραφόφιλων. Τον τελευταίο καιρό όμως, κάτι η οικονομική κρίση και μετά ο κοροναϊός, μάλλον έχει κάνει τους πάντες πιο αυστηρούς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!