Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θέλει πίσω τον Τόμι Λι η Πάμελα Άντερσον; – «Είσαι η μοναδική αληθινή μου αγάπη» του γράφει (εικόνες – βίντεο)

Η Πάμελα Άντερσον είχε επικοινωνήσει με τον Τόμι Λι για να επανορθώσει και να τον ενημερώσει για το πώς πραγματικά αισθάνεται, λίγο πριν βγει στον αέρα το ντοκιμαντέρ της στο Netflix με τίτλο «Pamela: A Love Story».

Στα γραπτά μηνύματα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα οποία ο Λι δεν έχει απαντήσει, η Άντερσον γράφει στον ντράμερ των Mötley Crüe πόσο χαριτωμένη ήταν η οικογένειά τους όταν ήταν ακόμα μαζί και μεγάλωναν τους γιους τους και κατηγορεί τους παπαράτσι για όσα συνέβησαν.

Το πιο σημαντικό σημείο όμως των μηνυμάτων είναι εκείνο που παραδέχεται πως ο Τόμι Λι εξακολουθεί να είναι η μοναδική αληθινή αγάπη της και ποτέ δεν ξεπέρασε τον χωρισμό τους, ζητώντας συγγνώμη που τον πλήγωσε. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως η Πάμελα Άντερσον δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι τα μηνύματα αυτά είναι πραγματικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ μια πηγή ανέφερε ότι η Πάμελα Άντερσον δεν έχει καμία πρόθεση να διαλύσει τον γάμο του Τόμι Λι με την Μπρίτανι Φούρλαν και δεν προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί του. Η πηγή υποστηρίζει ότι η Άντερσον ήθελε μόνο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την ιστορία τους.

Από την άλλη πλευρά όμως, μια πηγή κοντά στον Τόμι Λι αποκάλυψε στο TMZ ότι ενώ η Άντερσον παρουσιάζει τον εαυτό της – τουλάχιστον δημοσίως – να σέβεται τον γάμο του, στην πραγματικότητα, ο Λι και η Φούρλαν πιστεύουν ότι προσπαθεί να επιστρέψει κοντά του.

pamela_xr
Η Mπρίτανι Φέρλαν, η σύζυγος του Τόμι Λι, είχε προκαλέσει αντιδράσεις με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και στο οποίο ειρωνεύτηκε την Πάμελα Άντερσον

Το TMZ αναφέρει επίσης πως η Πάμελα Άντερσον στέλνει συνέχεια μηνύματα στον Τόμι Λι από τότε που έκανε πρόταση γάμου στην Μπρίτανι Φούρλαν, αλλά εκείνος δεν απαντά επειδή σέβεται την τωρινή σύζυγό του και είναι ευτυχισμένος παντρεμένος.

To ίδιο δημοσίευμα λέει πως του γράφει και πόσο πιστεύει ότι θα είναι μαζί όταν γεράσουν, ενώ έχει ζητήσει συγγνώμη για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν.

shutterstock_166145846

Από την άλλη πλευρά, η Μπρίτανι Φούρλαν δημοσίευσε πρόσφατα αλλά διέγραψε ένα βίντεο στο TikTokόπου αστειεύτηκε ότι η Άντερσον δεν θα νοιαζόταν αν πέθαινε. Η Φούρλαν είπε ότι το διέγραψε επειδή ένιωσε ότι θα το διαστρεβλώσουν, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι απλά έκανε ένα αστείο.

Από τότε όμως που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ, φίλοι και συγγενείς της Φούρλαν δήλωσαν στο TMZ ότι την πλησίασαν για να δουν αν είναι καλά, επειδή πιστεύουν ότι το ντοκιμαντέρ κάνει ξεκάθαρο ότι η Άντερσον είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Λι.

Αν και πέρασε από 5 γάμους και δεκάδες συντρόφους, ο μόνος που κατάφερε να στιγματίσει την Πάμελα Άντερσον ήταν ο Τόμι Λι. Το θρυλικό ζευγάρι των 90’s χώρισε το 1998, ωστόσο μέχρι να φτάσουν στο διαζύγιο, προηγήθηκαν δυο παιδιά και 4 χρόνια κοινής ζωής.

«Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη», είπε για τον άλλοτε σύζυγό της στο People, με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και του βιβλίου της.

 

Σε αυτά, δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός τον Τόμι Λι, τον μεγάλο της έρωτα και την πιο σκοτεινή σελίδα της ζωής της. «Η ζωή μου, χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι», αναφέρει σε ένα σημείο η ηθοποιός για την πολυτάραχη ζωή της.

shutterstock_503770069

 

«Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωθα πραγματικά ερωτευμένη»

Eκτός από το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε για τη ζωή της και έκανε πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου στο Netflix, η Πάμελα Άντερσον έχει ετοιμάσει και τα απομνημονεύματά της.

Σε αυτά, δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός τον Τόμι Λι, τον μεγάλο της έρωτα και την πιο σκοτεινή σελίδα της ζωής της. «Η ζωή μου, χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι», αναφέρει σε ένα σημείο η ηθοποιός για την πολυτάραχη ζωή της.

«Είμαι ευγνώμων που είναι ο πατέρας των παιδιών μου», συμπλήρωσε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!