Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι ρώτησαν τον Σάκη Τανιμανίδη και απάντησε «Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα….» (βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει έναν από τους πιο δραστήριους λογαριασμούς στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά διάφορα πράγματα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε σε μερικές ερωτήσεις σε ένα Q&A που έκανε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μία εξ αυτών ήταν και για το σόου επιχειρηματικότητας που παρουσιάζει, το Dragons’ Den.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που δέχτηκε ήταν και για το εάν η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχτεί μία εκπομπή επιχειρηματικού επιπέδου, με τον ίδιο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.

«Αυτή την ερώτηση για το εάν οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχτούν μία εκπομπή τέτοιου επιπέδου, την ακούω από πολλούς και με εκνευρίζει, με εκνευρίζει αφάνταστα. Δηλαδή ότι οι Έλληνες δεν είμαστε τέτοιου επιπέδου; Είμαστε χαμηλού και δεν ξέρουμε από business και δεν θα δεχτούμε κι αυτήν την εκπομπή; Το αντίθετο. Και από ό,τι φαίνεται από την αγάπη του κόσμου, οι Έλληνες είναι 100% έτοιμοι να δεχτούν μία εκπομπή που τους δίνει και μία διαφορετική τροφή για σκέψη. Μην τα λέτε αυτά τα πράγματα», ανέφερε o Σάκης Τανιμανίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!