Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αναστασία: «Πριν ασχοληθώ με τη μουσική έπαιζα…»

Η Αναστασία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο πριν γίνει τραγουδίστρια.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, η οποία ξεκίνησε από ένα βίντεο της στο Tik Tok με την τότε πρώτη της κυκλοφορία με τίτλο «Αμαρτίες».

Έκτοτε, ο κόσμος την αγάπησε πάρα πολύ και κάθε της τραγούδι ξεσηκώσει τους πάντες σημειώνοντας πολλές χιλιάδες προβολές.




«Αν μπορώ να βοηθήσω την κάθε φυλή, είτε είναι Ρομά ή το οτιδήποτε ή την κάθε χώρα θα το έκανα. Αν μπορώ μέσω της μουσικής μου να βοηθήσω τους ανθρώπους θα το έκανα. Όπως θα ήθελα να με βοηθήσουν, έτσι θα βοηθήσω και εγώ τον καθένα», ανέφερε για τη μουσική της.




Με τι ασχολούταν, ωστόσο, πριν τη μουσική;

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει τόσο μεγάλο θέμα με εμένα. Άρεσε πολύ το “Αναστασία” στον παραγωγό μου και το κρατήσαμε. Εάν είναι γραφτό σου να πετύχεις, θα γίνει από όπου και εάν είσαι. Μου είχαν έρθει ευκαιρίες από μικρή να το σπουδάσω, να το εξελίξω. Έπαιζα μπάλα στο “Βύζαντα Μεγάρων” με τα αγόρια. Ήμουν 10αρι και μετά έπαιζα σέντερ φορ γιατί κουράστηκα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!