Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 19 ετών: Το πάρτυ γενεθλίων και οι ευχές της Βανδή και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (εικόνες)

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Δέσποινα Βανδή, καθώς η κόρη της έχει γενέθλια! Η Μελίνα Νικολαΐδη έκλεισε τα 19 της χρόνια και η δημοφιλής τραγουδίστρια ταξίδεψε στο Λονδίνο για να τα περάσουν μαζί.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήρε την απόφαση να μετακομίσει πριν μερικούς μήνες στη βρετανική πρωτεύουσα για να σπουδάσει υποκριτική στο Πανεπιστήμιο.

Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, η Μελίνα Νικολαΐδη γιόρτασε τα γενέθλιά της σε εστιατόριο του Λονδίνου, με την Δέσποινα Βανδή να δημοσιεύει ένα τρυφερό βίντεο με την κόρη της που έσβηνε τα κεράκια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε παιδικές αλλά και νέες φωτογραφίες με την κόρη της, για να της ευχηθεί «Χρόνια Πολλά».

«19 χρόνια πριν ήρθε και φώτισε τη ζωή μου…και μετά όλα αλλιώς!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ανάμεσα σε όσους της ευχήθηκαν, είναι και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, με τον οποίο η κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι σε σχέση.

Ο personal trainer ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Αγάπη μου, χαρούμενα γενέθλια. Υγεία, αγάπη και όνειρα», προσθέτοντας 3 κόκκινες καρδιές.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!