Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογείται: « Προσπαθώ να υιοθετήσω αλλά είναι δύσκολο» – «Το αν είμαι ή δεν είμαι gay δεν αφορά κανέναν»

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια του να αποκτήσει παιδί και στην σεξουαλικότητα του.

«Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο.

Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρω», εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας».

Ενώ για την σεξουαλικότητα του και τα προσωπικά του είπε:  «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω πράγματα για μένα. Το έκανα γιατί νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι σε μια φάση, σε σχέση με τον κόσμο, που τα έχουμε βρει, αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε επίσης: «Δεν είμαι σε φάση να μιλήσω, αλλά μιλώντας αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη. Να ακούσει έναν τρόπο σκέψης».

 

Ο Νίκος Μουτσινάς παραδέχθηκε, επίσης, πως είναι μόνος του αυτόν τον καιρό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!