Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μελίνα Νικολαΐδη: Στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά της διαφορετικότητας – «Προκαλεί μόνο όσους είναι μίζεροι με τους εαυτούς τους»

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ένα σύγχρονο κορίτσι, με αγάπη για τη ζωή και την τέχνη και έντονες κοινωνικές ανησυχίες για όσα συμβαίνουν γύρω της.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη , από τότε που άνοιξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές σκέψεις της που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από αυτή διάφορες κοινωνικές ομάδες.

 

Σήμερα, με αφορμή το νέο video clip του Sam Smith, η Μελίνα Νικολαΐδη ανήρτησε μία φωτογραφία στέλνοντας ένα μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας και κατά της χοντροφοβίας και ομοφοβίας.

 

Συγκεκριμένα, η 19χρονη έκανε repost μία εικόνα από τον λογαριασμό Feminist και ένα στιγμιότυπο από το video clip του Sam Smith, υιοθετώντας ένα από τα quote που τη συνόδευαν.

«To να είσαι χοντρός και queer είναι ήδη μη αποδεκτό αλλά ο Sam Smith, που είναι χοντρός, queer και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, είναι αυτό που εξωθεί τους ανθρώπους στα άκρα. To να βλέπεις κάποιον να ζει την καλύτερή του ζωή αντιπροσωπεύοντας συγχρόνως μία ταυτότητα που η κοινωνία κρίνει ως λανθασμένη, προκαλεί μόνο όσους είναι μίζεροι με τους εαυτούς τους» ανέφερε το post το με το οποίο η Μελίνα Νικολαΐδη φάνηκε να συντάσσεται.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!